Dansschool Gottamove

Geplaatst op door

Ben jij danser bij dansschool Gottamove in Heerhugowaard? Mooi, want alleen dan kan je profiteren van een leuke actie voor het halen van je rijbewijs!

Start gelijk goed met een mooie korting!

Iedere leerling van dansschool Gottamove krijgt buiten de eerste gratis rijles ook een Tussentijdse toets bij het CBR cadeau ter waarde van 180 euro.

Dat is een extra korting van maar liefst 216 euro bovenop de pakketkorting, en dat alleen maar omdat je danst bij Gottamove.

Het enige wat je hoeft te doen voor rijlessen met korting is je aanmelden via deze website. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen of door te bellen met 06 54 69 72 78. Houdt wel je inschrijf nummer bij de hand tijdens de aanvraag, want het is enkel geldig als je lid bent van dansschool Gottamove in Heerhugowaard.

Voorwaarden

  • Like de Facebookpagina
  • Vermeld de speciale code “Gottamove” en je inschrijf nummer van dansschool Gottamove in je bericht of in het telefoongesprek
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen
  • Alleen geldig bij afname vanaf pakket 2

Al zin in je eerste rijles? Bel nu of stuur een bericht om je aan te melden!

Vraag nu je eerste rijles aan >>>

 

Voordelen van rijden bij rijschool Emiel Mulder

Bij Autorijschool Emiel Mulder krijg je altijd 100% de les die bij je past. Elke rijles is afgestemd op jouw behoeften. Daarbij zijn de rijlessen zeer betaalbaar. Na je eerste rijles bepaal je zelf of je per les betaalt of dat je bespaart door een van de pakketten af te nemen.

Uiteraard krijg je na je eerste rijles een advies. Dit advies is erop gericht om jou een indruk te geven van de hoeveelheid lessen die je nodig zult hebben om zelfverzekerd je rij-examen in te gaan. Je kunt dan dus beter een besluit nemen over je pakket of je kunt besluiten dat je liever voor losse lessen kiest. Ongeveer op 3 kwart van je opleiding zal je de voor jou gratis Tussentijdse toets afleggen bij het CBR.

 

rijlessen Alkmaar – rijles Heerhugowaard – rijlessen Warmenhuizen – rijlessen Oudkarspel – rijles Broek op Langedijk – rijlessen Noord-Scharwoude – rijles Zuid-Scharwoude